Доступне таксі Києва - Авангард

Номер оголошення 268264

Опис
Ми працюємо 24 години на добу і 7 днів на тиждень, щоб кожен бажаючий міг недорого здійснити поїздку в будь-яку точку Києва. Столична життя вирує подіями, цей темп нам знайомий, тому ми працюємо без вихідних, адже в будь-який момент надані нами послуги можуть бути для когось корисні. У нас є короткий номер "348" набирай і ми Вам передзвонимо . Різноманітність наших послуг: - транспортування вантажів; - послуги евакуатора; - кур'єрські послуги; - технічна допомога на дорозі; - VIP-перевезення; - завчасне замовлення; - оперативне аварійне відкриття замків. Попереднє замовлення онлайн на нашому сайті економить час: у формі заявки необхідно вказати номер телефону, адресу, звідки забрати клієнта і куди відвезти. Також ви можете вказати свої вимоги до машини (марка, колір та ін). Тел.: (044) 332-78-48, (098) 922-48-48, (095) 275-00-48. Додаткова інформація на сайті avangard-taxi.kiev.ua
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)