Ремонт квартир і будинків недорого
Ремонт квартир і будинків недорого
Ремонт квартир і будинків недорого
Ремонт квартир і будинків недорого
Ремонт квартир і будинків недорого
Ремонт квартир і будинків недорого

Номер оголошення 245338

Опис

Для того, щоб у будинку було комфортно і затишно, досить важливо, щоб внутрішня обробка була проведена на високому рівні. Звичайно, деякі господарі мають «золоті руки» і можуть самостійно провести подібні роботи. Але в цій справі не все так просто – ще потрібно відшукати час. А вільного часу у сучасних людей в більшості випадків немає. А якщо займатися внутрішньою обробкою всього одну годину в день, то вона затягнеться на кілька місяців, а то й більше.
Тому ми пропонуємо вам звільнити себе від подібних турбот і довірити нам – справжнім професіоналам! У нас працюють тільки висококваліфіковані фахівці.
Майстри проведуть ряд робіт, а саме: установка вікон і дверей, штукатурка стін, підключення сантехніки, роботи з електропроводкою, малярні роботи, утеплення приміщень, встановлення обладнання для опалення та багато іншого. Нам під силу абсолютно все.
За вашим бажанням всі внутрішні роботи проводяться безпосередньо з вашою участю або ж ви довіряєте нам приміщення «під ключ». Також ми допоможемо вам придбати недорогі, але якісні матеріали для майбутніх робіт. Послуги по Києву та області. Від нас ви отримуєте якість, надійність, порядність і доступні ціни.
Для детальної консультації звертайтеся за вказаними номерами.
Тел.: (099) 403-85-53; (098) 985-39-37. Роман.


Додаткова інформація на сайті zapadstroy.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)