Турагентство Будь-Який Каприз. Гарячі тури, оформлення віз, брониро

Номер оголошення 79988

Опис

Гарячі тури на будь-який смак! Тур в Туреччину, тур в Єгипет, тур в Індію, тур на Мальдіви, тур на Кіпр, тур до Греції, тур в Шрі-Ланку, тур в Туніс, тур на Маврикій, тур в Ізраїль, тур в О. А. Е. і тур в Таїланд організує для Вас "Будь-який Каприз" на найвигідніших умовах, за найнижчими цінами. Турагентство Будь-який Каприз здійснює продаж гарячих турів по всьому світу. У нас є можливість організувати для Вас екскурсійний тур, весільний і корпоративний тури. Турагентство "Будь-який Каприз" надасть допомогу в оформленні мультивіз, забронює Вам квитки і подбає про Ваш відпочинок. Для тих, хто подорожує з нами постійно, існує ряд додаткових знижок. Більш детальну інформацію Ви зможете отримати зателефонувавши нам по телефону або зайшовши до нас на сайт "Будь-який Каприз".

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)