Електромонтаж будь-якої складності в Києві й області

Номер оголошення 30999

Опис

Якщо ви шукаєте надійного підрядника, щоб виконати електромонтажні роботи, то наша бригада готова запропонувати вам не тільки взаємовигідні умови співпраці, але і забезпечити високу якість всіх послуг. Ми виконуємо електромонтажні роботи по складеним нами проектів або проектам електрики, отриманим від Замовника.

 

На підставі специфікації на обладнання і матеріали ми складаємо комерційну пропозицію на повний об'єм електромонтажних робіт, а потім укладаємо договір, в якому прописуються основні обов'язки Замовника і Підрядника, перелік проведених робіт по електриці та освітлення, кошторис на матеріали і роботи, графік виробництва робіт.

 

Зі свого боку ми гарантуємо точне відповідність кошторису реальності (з одного боку, кошторис не переоцінює вартість матеріалів та робіт по електриці та освітлення, а, з іншого, ви отримуєте впевненість в тому, що вона не буде неконтрольовано зростати в процесі роботи). Всі обговорені умови буде 100% виконані, зокрема, всі електромонтажні роботи будуть проведені точно в строк.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)