Чоловік на годину, майстер по будинку, ремонт квартир

Номер оголошення 132097

Опис

Майстер будинок - чоловік на годину в Києві.

Захотіли оновити комфорт у Вашому будинку або квартирі, тоді звертайтеся за допомогою до професіоналів. Компанія Expertdom надає безліч послуг для оформлення вашого будинку. Метою фірми є надання тільки якісних послуг. У нас є величезна команда висококваліфікованих фахівців, які виконувати Ваше замовлення швидко, якісно та в максимально стислі терміни.

Облаштування квартири, або будинку буде відмінною можливістю почати нове життя в оновленому житло. Наші майстри зроблять цей процес швидко надійно, красиво. Кожен наш фахівець суворо дотримується будівельних норм і, звичайно, термінів. Ми гарантуємо не тільки найкоротші терміни на виконання поставлених завдань, а й роботи високої якості при будь-якому ремонті. Наш фахівець швидко оцінить майбутні роботи, складе кошторис і підкаже, як краще підготувати приміщення.

Ми зробимо в будинку все, вам потрібно буде тільки туди заселитися. Ми проведемо електропроводку, що б її не замикала, зробимо каналізацію, витяжку та водопровід, зберемо меблі у всіх кімнатах. Повісимо карнизи і стелі з підсвічуванням з світлодіодним стрічки. У кухні встановимо стільницю, мийку, посудомийну машину. У всій квартирі встановимо лічильники. У ванній поставимо душову кабіну, гідромасажний бокс, або ванну, встановимо змішувачі, на всі крани поставимо фільтри для очищення води і редуктори. У туалетній кімнаті поставимо біде, або унітаз. Встановимо побутову техніку за вашим бажанням. Покладемо плінтус, ковролін або ламінат.

Зателефонувавши нам, Ви дізнаєтеся приблизну вартість послуги. Ми відповімо на всі ваші запитання щодо наших послуг. Висококваліфікований персонал і дотримання всіх технологій дозволяють нам надавати для наших клієнтів гарантію на виконані роботи.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)