Охорона квартир

Номер оголошення 111793

Опис

Левит - Ваше безпечне сьогодні і завтра! Установка, налагодження, монтаж, обслуговування охоронної сигналізації у Києві, підключення датчиків руху, відкриття. Пультова охорона передбачає встановлення в квартирі, будинку або офісі технічних засобів, за допомогою яких здійснюється цілодобова захист цих приміщень. Ми завжди готові виїхати до Вас на об'єкт і зробити пропозицію з проектом, оптимальної комплектації та встановлення провідної охоронної сигналізації.

Система охоронної сигналізації — це сукупність спільно діючих технічних засобів: сповіщувачів охоронної сигналізації, світло-звукових пристроїв (сирен), пристроїв приймання та обробки сигналів від датчиків сигналізації, що встановлюються на контрольованому об'єкті і призначених для оповіщення про проникнення на захищений об'єкт або пошкодженні меж об'єкта (розбиття вікон, пролом стіни і т. д.) Охоронна сигналізація проводиться нами у повному обсязі під ключ: проект, установка і постановка на пульт.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Анатолій : На зло конкурентам, Служба Безопасности СИРИУС прошла лицензионную проверку на ОТЛИЧНО, показав шикарную материально-техническую базу!!!!
Компания ЛЕВИТ тоже была инициатором данного наезда на ведущую пультовую компанию Украины:
http://qoo.by/K3W
Влидимир : Выбор пультовой охраны: https://www.youtube.com/watch?v=1NXV1bwHBYE Пультовая охрана в сговоре с ворами: https://www.youtube.com/watch?v=6eN2EjXKCiA
Максим : Анализ компаний предлагающих услугу пультовая охрана: https://www.youtube.com/watch?v=NfhtGWJ0k8I

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)