Якісний вторинний ПЕНД, видувною
Якісний вторинний ПЕНД, видувною
Якісний вторинний ПЕНД, видувною
Якісний вторинний ПЕНД, видувною

Номер оголошення 247817

Опис

Наша компанія готова запропонувати вам якісний вторинний ПЕНД (видувної) за доступною ціною. Призначений він для виготовлення товарів побутового призначення і народного (іноді виготовляються і деякі види іграшок). Виробництво відбувається з допомогою методу видувного формування.
Вторинний ПЕНД (видувної) має відмінну рецептуру (посилену). Завдяки цьому він має високий показник стійкості та термо-окисної деструкції. Ці показники тримаються на протязі всього життєвого циклу. Також в цей проміжок включається і переробка вже у кінцевого споживача.
Випуск відбувається в гранулах будь-якого напрямку 2-5 міліметрів. Також є допуск до гранул з розміром 1-2мм і 5-8мм з певною масовою часткою.
Що стосується колірних відтінків, то поліетилен низького тиску може бути білий, синій, жовтий, зелений, червоний, сірий, блакитний, фіолетовий, коричневий, вишневий, салатовий, чорний. Іноді відтінки можуть відрізнятися.
Поставки йдуть в обсязі 30-40 тонн в місяць. Упакований в поліетиленові мішки по 30 кг. Горловина в мішках заварена або ж прошита машинним методом. Вихідним матеріалом служать пляшки з-під миючих засобів або шампуні.
Телефонуйте і ми обов'язково зможемо вигідно спільно співпрацювати!
Тел.: (067) 591-49-39; (097) 414-39-54.

Додаткова інформація на сайті polymers.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)