Номер оголошення 251324

Опис

Арт - студія Трюфал'є завжди готова порадувати своїх замовників смачними, оригінальними, смачними тортами, тістечками, капкейками, кейк-попсами, і, звичайно, ж, імбирними пряниками, приготованими зі свіжих, натуральних продуктів.

Вибір солодкого частування до свята досить поширена проблема. Адже хочеться, щоб торт не тільки мав індивідуальний вигляд, але і радував чудовим смаком. Арт-студія Трюфал'є орієнтована на індивідуальні, ексклюзивні замовлення, з виконанням усіх побажань клієнта. Наші десерти знайдуть шлях до серця будь-якого, хто спробує їх хоч один раз. Відвідавши наш сайт, Ви зможете ознайомитися з прикладами виконаних робіт, начинками і створити, з нашою допомогою, красивий, смачний і ексклюзивний солодкий подарунок. Давайте дарувати радість близьким разом!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)