Створення сайтів під ключ за ціною від 2500 грн
Створення сайтів під ключ за ціною від 2500 грн
Створення сайтів під ключ за ціною від 2500 грн
Створення сайтів під ключ за ціною від 2500 грн

Номер оголошення 284250

Опис
Шукайте, де замовити сайт під ключ за вигідною ціною? Звертайтеся! Пропоную розробку сайтів, а також їх просування. Досвід більш 5 років, інтернет-продажами займаюся понад 7 років. Офіційна діяльність. Моя основна концепція - у гарному дизайні немає зайвих деталей. Звертаючись до мене, Ви отримаєте ефективний сайт для продажу або інформування клієнтів. Він не буде містити зайвих деталей, які відволікають від суті. Я зроблю так, щоб Ваші клієнти захотіли вивчити подану інформацію до кінця, прониклися довірою до Вашої компанії і з великою ймовірністю захотіли зробити замовлення. Як бонус пропоную рекомендації з ефективного продажу товарів або послуг, покладаючись на свій багаторічний досвід. Вартість сайту під ключ (сайт-візитка, корпоративний сайт) від 2500 грн. Термін створення - до 3 робочих днів. В подарунок Ви отримуєте хостинг преміум класу від Мірохост, на якому розміщуються відомі українські компанії, такі як Rozetka, Bukovelua, Workua та інші, а також реєстрацію свого доменного імені на comua, kievua та інших строком на 12 місяців. А якщо хочете, щоб Ваш сайт потрапив в ТОП видачу пошукової системи, замовляйте просування сайту в Google. Хочете замовити створення сайту під ключ прямо зараз? А може, просто виникли питання? Телефонуйте прямо зараз. Тел.: (098) 194-44-11. Сергій. З прикладами роботи Ви можете ознайомитися на сайті site.startuem.ua
Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)