Шукайте спосіб вийти на європейські ринки? Зареєструйте компані

Номер оголошення 263689

Опис

Сьогодні в Ірландії створені вигідні умови для реєстрації компанії, інвестиційного фонду і просування бізнесу. Це підтверджують незалежні світові рейтинги. А саме:

- У рейтингу IBM «Global Location» 2015 року Ірландія займає перше місце у світі за якістю і вартістю для інвестиційного бізнесу.

- У щорічному рейтингу глобальної конкурентоспроможності (The IMD World Competitiveness Yearbook) Ірландія займає перше місце за наявності кваліфікованої робочої сили і ряду інших факторів.

- У рейтингу EIU «Benchmarking Competitiveness Report» Дублін визнаний найбільш перспективним містом у світі для людського капіталу.

- В даний час Ірландія є країною з найвільнішою економікою в цілому по Єврозоні.

Ці аспекти роблять Ірландію найпотужнішим джерелом інвестицій. Скористайтеся можливостями юрисдикціями правильно! Ми готові надати вам підтримку і супровід юридичних процесів створення, реєстрації компанії або інвестиційного фонду. Деталі на сайті: www.irish-funds.com

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)