Онлайн консультація маркетолога

Номер оголошення 341362

Опис

Проведу розбір вашого бізнесу в області маркетингу.

Заперечення на моє оголошення: 1.ДОРОГО
Нейтралізація : Можливо вам здасться що консультація у маркетолога коштує дорого. Але давайте ви порахуєте скільки витрачаєте щомісяця на неефективні дії (це може бути неправильна таргетована реклама, некомпетентний маркетолог у вашій компанії, а може бути, ви навіть не розумієте що ви продаєте клієнтові, а найголовніше хто ваш клієнт). А тепер до цього додамо мій особистий ресурс ( оплата навчання на маркетолога, час, а головне сили, витрачені на придбання освіти ). Та повернемося до вартості консультації, яка
А) Допоможе вам подивитися на свій бізнес новим поглядом.
Б) Ви дізнаєтеся які помилки робите в маркетингу зараз, а головне як їх виправити.
В) З допомогою попереднього аналізу вашого бізнесу і ніші в цілому ми зможемо разом визначити вектор напрямку вашого маркетингового відділу на майбутнє.
Заперечення 2. "А ЯКЩО ЦЕ ВСЕ ФУФЛО?!"
Моя відповідь дуже проста. Я впевнена в тому, що моя консультація для вас буде корисною і ви отримаєте мінімум 3 корисні фішки, які зможете впровадити вже завтра і збільшити свій дохід ( або ж скоротити витрати на рекламу). Але якщо раптом з якихось причин ви відчуєте що витратили свої гроші та час даремно, то я з легкістю поверну вам гроші відразу після вашого звернення.
Заперечення 3. "ЗВУЧИТЬ ВСЕ НЕПОГАНО,АЛЕ Я ВСЕ ЩЕ НЕ ВПЕВНЕНИЙ, А ЧИ ТРЕБА ВОНО МЕНІ?"
Я впевнена, що у вас вже є свій розвивається справа, можливо навіть створили сайт/інтернет магазин і він приносить якийсь прибуток. Може бути ви найняли smm-фахівця і він становить вам контент план інсте на місяць і призводить всякі конкурси, щоб тримати зв'язок з передплатниками, а так само робить таргетовану рекламу, щоб монетизувати аккаунт.
Але залишається питання. Ви задоволені своїм прибутком? Впевнені в своїх фахівців з просування ? Ні? Тоді записуйтесь на консультацію ,отримаєте корисні лайфхаки, впровадивши які, ви зміните ваш бізнес і життя назавжди.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)