Допомогу сильного мага, екстрасенса Сергія Кобзаря

Номер оголошення 376656

Опис

Допомогу сильного мага, екстрасенса Сергія Кобзаря, учасника битви екстрасенсів в Україні. Сергій Кобзар допоможе у вирішенні будь-яких проблем, дасть відповіді на всі запитання. Допоможе зберегти Ваш шлюб, поверне коханої людини, зніме вінець безшлюбності, допоможе знайти другу половинку, проведе ритуал на швидке заміжжя. Усуне будь-який вид негативу, пристріту, псування. Ритуали з фото. Приворот. Відворот. Присушка. Усунення суперниці, суперника. Проведе обряди на гроші, на удачу, на добробут. Ворожіння онлайн і при особистій зустрічі. Сергій Кобзар - маг, чаклун і екстрасенс, працює по всіх містах України.

Запис через адміністратора за телефонами:

067-89-777-94

063-76-777-94

099-31-777-94 (Вайбер і whatsApp)
Вконтакте: vk.com/id235520722
Фейсбук: facebook.com/people/Сергей-Кобзарь/100009103568792

Skype: kobzar116
https://www.mag-sergeykobzar.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Ніка : Мені дуже допоміг Сергій Кобзар, знайшла його за відгуками та вирішила звернутися. Він мені допоміг зберегти сім\'ю та вибратися з чорної смуги. Досвід у нього величезний, гадає дуже добре, розповідати йому нічого не потрібно, він сам все бачить і говорить все як на духу, наче бачить наскрізь. Все що він мені говорив співпало, про такі речі розповідав про які знала тільки я, навіть описував події та факти з мого дитинства. Воду не ллє, нічим не лякає, за свої обряди несе відповідальність і працює завжди до результату. Ось через кілька місяців можу сміливо сказати, що деякі його передбачення почали збуватися. Тож можу порекомендувати всім Сергія Кобзаря!
Свитлана Петрина : Всем привет. Обратилась за помощь к Сергею Кобзарю, мне очень понравилось и главное результат есть и хорош. Всё по сути и очень четко. На свой вопрос ответ получила.Очень сильний екстрасенс. Спасибо ему огромное.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)