Допомога в імміграції, ПМЖ, ВМЖ

Номер оголошення 94368

Опис

Надаємо професійну і законне сприяння в отриманні громадянства, ВНЖ і ПМЖ (без підстав) у країнах ЄС та інших. Абсолютно гарантуємо результат, навіть у випадках, коли у нашого клієнта абсолютно немає підстав передбачених законом для імміграції в іншу країну. Наші кращі юристи і бухгалтери забезпечують нашим клієнтам всі законні підстави отримання громадянства, оформлення ВНЖ і ПМЖ. Було б тільки Ваше бажання поліпшити якість Вашого життя і надати путівку в краще майбутнє своїм дітям.

Вас порадує, що Ваші діти, яким не виповнилося 14 років можуть отримати громадянство абсолютно безкоштовно, а діти віком з 14 по 17 років отримують громадянство за 50% вартості.

А наш партнер - страхова компанія VUSO забезпечить гарантію отримання остаточного результату і відшкодує збитки в разі невдалої угоди, чого в нашій практиці ще не відбувалося.

Крім того, ми єдині, хто надає громадянство в розстрочку, під 17% річних.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)