Інтернет-магазин Имтоп
Інтернет-магазин Имтоп
Інтернет-магазин Имтоп
Інтернет-магазин Имтоп

Номер оголошення 250899

Опис

Компанія Имтоп прямий імпортер латексних, нитриловых, вінілових рукавичок з повним пакетом документів (СГР, СЕС, УкрСЕПРО). Вся продукція зареєстрована і дозволена для використання в Україні.

Кожна партія проходить санітарно-гігієнічну експертизу, маркування відповідає національним стандартам. Рукавички дозволені для застосування в медичній практиці. «Имтоп» є офіційним представником компанії «HyCare» (Таїланд) і компанії Maxislin (Малайзія) в Україні.

Щорічно ми приймаємо участь у виставках, фестивалях на різну тематику. Участь у виставках — це не тільки презентація нового товару, але і приємні емоції, шоу та гарний настрій відвідувачів виставки.

Наша компанія складається з фахівців, які мають багаторічний досвід роботи з людьми, які працюють в рукавичках. Ми спілкуємося з виробниками і споживачами, знаємо і розуміємо проблеми кожного. Часто при спілкуванні ми чуємо про труднощі і проблеми, з якими стикаються наші клієнти. Виходячи з отриманої інформації, ми розробляємо та пропонуємо нові продукти. Так з'явилися бренди під торговою маркою Handyboo Подперчатки з натурального бамбукового волокна для всіх, хто працює в рукавичках і Bamboo Зимові Бамбукові Рукавички.

Сайт: https://www.imtop.com.ua/

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)