Очки

Номер оголошення 255999

Опис

Приходьте в «Оптику Якісніх брендів» (Київ р.) і виберіть те, що підійде саме Вам!

Ми можемо Вам запропонувати:

- сонцезахисні окуляри для дітей і дорослих,

- окуляри для водіїв,

- окуляри для комп'ютера,

- окуляри для читання,

- окуляри-тренажери Федорова.

Дитячі сонцезахисні окуляри, які забезпечують 100% захист очей вашу дитину від ультрафіолету і забруднень навколишнього середовища. Ми пропонуємо поляризаційні дитячі сонцезахисні окуляри з захистом від сонячних відблисків таких виробників, як: KoolKids, Graffito, Polarized, HELLO KITTY, Disney. Всі окуляри підходять для дітей від 2,5 до 7 років.

Ви зможете підібрати собі сонцезахисні окуляри відомих брендів – GUESS,Viewpoint,Sunderson, Best, Mario Rossi,Benetton,SKECHERS,Ray-Ban,PROVISION, Polaroid,RICO MIRADO, GF FERRE,BOGUANG, GANT. Це стильний дизайн і надійний захист від УФ-променів!

Є на вибір готові окуляри для читання в різних діоптріях. А також окуляри для комп'ютера. Антиблікове покриття забезпечить комфорт при роботі за комп'ютером, при перегляді телевізора і зменшить відчуття втоми очей.

У нас Ви зможете підібрати окуляри для водіння автомобіля «Антифари» без діоптрій. Це надійний захист на дорозі в будь-яку погоду. Завдяки лінзі Blue Blocker Ви будете бачити чітке і контрастне зображення без оптичних перешкод і відблисків фар. Подбайте про Вашу безпеку водіння разом з нами!

Для поліпшення сили очних м'язів, для розширення зорового ресурсу ми можемо Вам запропонувати окуляри-тренажери, які розроблені Федоровим Ю. В.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)