Наручні годинники та аксесуари

Номер оголошення 227265

Опис

Наручний годинник - функціональний і зручний аксесуар який одночасно є прикрасою, показником статусу і смаку власника. Але брендові годинники часом коштують дуже дорого, тому ідеальним варіантом стає купівля якісних реплік.

Інтернет-магазин "Kronos" пропонує своїм клієнтам якісні копії наручних годин за вигідною вартості. Зовні вони практично не відрізняються від оригіналу, виглядають вишукано, стильно і престижно.

Портал володіє широким асортиментом товарів і радує користувачів новинками від світових виробників. Кожна модель годинника представлена з фото і детальним описом, що економить час клієнтів. Перш ніж потрапити на офіційний сайт інтернет-магазину, продукція проходить ретельну перевірку на якість. Усі примірники є в наявності, тому ви можете придбати товар у будь-який час і отримати його у короткий термін.

Магазин надає річну гарантію на весь асортимент з моменту придбання товару. А постійні акції і знижки дозволяють користувачам купувати годинник за вигідними цінами.

"Kronos" забезпечує доставку аксесуарів не тільки по Україні, але і по всьому світу протягом 10-15 днів з моменту замовлення.


Телефон:

Kyivstar: +38 (097) 111-93-42

Vodafone: +38 (095) 684-49-37

Lifecell: +38 (063) 771-92-81


Email:

info@kronos-shop.com.ua


Наш сайт:

http://www.kronos-shop.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)