Куплю дорого нагороди ордена куплю ордена медалі нагороди Київ

Номер оголошення 182062

Опис

Купимо нагороди СРСР і нагороди всього світу Купуємо фалеристику за ціною каталогу. Оцінка нагород, орденів і медалей в магазині з каталогами і цінниками. Тільки в нашому магазині каталоги на нагороди світу. Ви не пропустіть рідкісну медаль або орден і продасте Ваші нагороди за реальну ціну. Тільки у нас можна подивитися каталоги і справжню вартість знака або нагороди за каталогом. Купимо нагородні знаки дорого. Орден Леніна, Орден Жовтневої Революції, Орден Червоного Прапора, Орден Суворова, Орден Кутузова, Орден Богдана Хмельницького, Орден Олександра Невського, Орден Ушакова, Орден Нахімова, Орден Вітчизняної війни, Орден Червоної Зірки, Орден Слави, Орден Трудового Червоного Прапора, Орден "Знак Пошани", Орден Дружби Народів, Орден "За службу Батьківщині в ЗС СРСР", Орден Слави, Орден "За особисту мужність", Орден "Материнська Слава", Медаль "Золота Зірка", Золота медаль "Серп і Молот", Орден "Мати-Героїня", Маршальська Зірка. Куплю дорого Медалі: За трудову доблесть, За трудову відзнаку, За відвагу, За бойові заслуги, Ушакова, Нахімова, куплю медаль Партизанів Вітчизняної війни, За відмінність в охороні державного кордону СРСР, За відзнаку у військовій службі, куплю медаль " За зміцнення бойової співдружності, Куплю дорого військові медалі За оборону Ленінграда, За оборону Москви, За оборону Одеси, За оборону Севастополя, За оборону Сталінграду, За оборону Києва, За оборону Кавказу, За оборону Радянського Заполяр'я, За перемогу над Німеччиною у ВВВ 1941-1945 рр., За перемогу над Японією, За взяття Будапешта, За взяття Кенігсберга, За взяття Відня, За взяття Берліна, За визволення Белграда, За звільнення Варшави, За звільнення Праги, За відновлення підпр. чорної металургії півдня За трансформацію Nečernozem'â РРФСР, За освоєння надр і розвиток НЦК Західного Сибіру, За відмінну службу по охороні громадського Порядку, За відвагу на пожежі, За порятунок потопаючих-XX років РСЧА . Київ. Вул.Ганни Ахматової,3 Магазин «ЭКСПЕРТХОББИ» Оцінка щодня 15-00 до 17-00. Телефонуйте Тел. 044- 592-65-41, 097-382-89-99, 050-243-62-82, 093-676-31-31. В'ячеслав. filatelist@ukr.net Сайт www.nagrada.kiev.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)