Led підсвічування для кухні

Номер оголошення 27260

Опис

Всім відомо, що світло в будинку не тільки створює затишок, але і впливає на наше самопочуття, увагу і працездатність. Особливо важливі ці фактори, коли мова йде про освітленні на кухні – приміщенні, в якому всі члени сім'ї проводять досить багато часу. У нас Ви зможете придбати спеціальні LED-світильники для робочої зони на кухні і використовувати їх як підсвічування меблів або її окремих зон. Завдяки своїм характеристикам, вони не тільки чудово освітлюють робочу поверхню, але і цілком зможуть замінити звичні джерела світла (лампи розжарювання або галогенові світильники). До того ж, застосування безпечних LED-світильників, відрізняються малою тепловіддачею, відсутністю будь-якого випромінювання і вмісту шкідливих речовин, дозволить ще й значно заощадити на споживанні електроенергії.

Ширина (діаметр), см: 58

Глибина, см: 8.5

Вимикач: на виробі

Тип патрона: LED module

Кількість ламп: 1.

Потужність лампи, Вт: 10
Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)