Милі цуценята шукають господарів
Милі цуценята шукають господарів
Милі цуценята шукають господарів
Милі цуценята шукають господарів
Милі цуценята шукають господарів
Милі цуценята шукають господарів

Номер оголошення 242121

Опис

Хто не мріє завести собі тварину – напевно, все. В такому разі у нас є милі цуценята пекінеса. Вони чекають своїх дбайливих господарів. Цуценята народилися 24 серпня – вже їдять самі, чистенькі, глистів немає.
Вони дуже розумні. Охайна і акуратна порода. Ці собаки не гавкають без причини, не гризуть меблі, дроти, не будуть відволікати вас від важливих справ. Це ідеальна порода для невеликих квартир.
Порода пекінесів була виведена в Китаї правителькою Тсу-Хі. Пекінеса ще називають царською породою. Правителька настільки полюбила цю породу, що написала вірш, от як вона описала її: «Нехай буде вона витонченої у своїх пристрастях, щоб знали її як імператорську собаку! Нехай зберігає вона таким чином відчуття своєї обраності та гідність...».
Кому ж не захочеться мати цю надзвичайно красиву собачку. Вона подарує радість і посмішки Вам і Вашим діткам. Вона буде Вашим кращим другом. Адже тільки любов собаки не можна купити. Вона віддана тим, кого любить.
Тел.: (097) 246-42-06; (093) 144-70-58.


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)