Чистокровні цуценята німецької вівчарки (довгошерсті)
Чистокровні цуценята німецької вівчарки (довгошерсті)
Чистокровні цуценята німецької вівчарки (довгошерсті)
Чистокровні цуценята німецької вівчарки (довгошерсті)

Номер оголошення 247791

Опис

Ви давно мрієте про друга і компаньйона? Чи можливо вам потрібен сторож для вашого будинку? А може, ви шукайте трюкача? Якщо хоч один відповідь на це питання Так, тоді вам обов'язково потрібно задуматися про придбання цуценя німецької вівчарки. Ця порода є універсальною. З нею можна займатися будь-якою справою (але тільки не полюванням).
Якщо ви зважили всі «за» і «проти», і ваше рішення залишилося позитивним, тоді купити цуценят німецької вівчарки ви можете у нас. Народилися вони 4 травня 2017 року. Батьки відмінні ШОУ. Папа неодноразово займав перші місця на різних виставках і робочих лініях.
Є документи КСУ (FCI), ветпаспорт і щеплення. Звичайно, вибрати гарного цуценя завжди непросто, але ми можемо вам в цьому допомогти.
Тримати цуценя можна як у квартирі, так і приватному будинку: він розумний і знає як правильно потрібно поводитися. Звичайно, ця порода собак може виступати вартовим, миноискателем, охоронцем. Але в першу чергу ви зможете цуценя німецької вівчарки виростити вірного і відданого друга!
Зробіть правильний вибір – телефонуйте вже сьогодні!
Тел.: (066) 663-28-20; (067) 790-34-77.


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)