Набір прочан з Єрусалима. Сувеніри з Ізраїлю

Номер оголошення 401280

Опис

Інтернет-магазин сувенірів і подарунків з Ізраїлю пропонує всім, хто не бував у цій чудовій країні, придбати освячені в Храмі Гробу Господнього сувеніри. Ідеальним варіантом для подарунка може стати Набір Паломника. На сайті нашого магазину представлений широкий асортимент Наборів Паломника. Ви зможете вибрати набори на свій смак і гаманець. Красиво упаковані в оригінальні судини, земля, свята вода, ладан і миро вже освячені в храмі. Набір Паломника завжди стане в нагоді в важких ситуаціях. Всі його складові захищають власників від неприємностей, дарують здоров'я і довгі щасливі роки життя. Набори Паломника різної цінової категорії.

Вибирайте, замовляйте. Весь асортимент на сайті. Для зв'язку Вайбер, Телеграм. Доставка Новою Поштою. Оплатити можна при отриманні або переказ на карту Приватбанку. Зробіть подарунок собі і своїм близьким. Замовте Набір Паломника.


Тел. : +380935520330 (вайбер, телеграм).

Сайт: http: //gift-jerusalem. tilda. ws/naborpalomnika.

Пошта: present20009@gmail. com.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)