Аромалампи оптом

Номер оголошення 17852

Опис
Аромалампи не так давно увійшли в наше життя, але вони дуже швидко перетворилися з дивовижного предмета східної культури в звичну практичну річ. Причин цьому декілька. Це і користь ефірних масел, яку багато людей відчули на собі, і приємний аромат в квартирі або офісі без застосування шкідливих спреїв, в яких використовуються далеко не корисні речовини. Також аромалампи є дуже популярним товаром завдяки різноманітності їх дизайну та демократичними цінами. Тому компанія OlimpiaGroup пропонує підприємцям придбати аромалампи оптом, а також інші сувеніри оптом і додати в свій асортимент корисні, популярні і гарні товари.Дуже різні лампыМы пропонуємо широкий асортимент аромоламп оптом, ознайомитися з ним легко у нас на сайті: http://olimpia-group.com.ua/g4835236-aromalampy-aromaterapiya. Крім того, у нас можна купити такі популярні сувеніри оптом, як аромакулоны.У нас є вироби, здатні задовольнити будь-які запити. Вони підійдуть під будь-який інтер'єр, також їх можна підібрати в якості подарунка людям будь-якого віку з різними уподобаннями. Ось деякі з популярних позицій в нашому каталозі:•Мармурові лампи білого кольору у формі різних фігурок;•Кольорові мармурові лампи;•Керамическиеаромалампы, прикрашені розписом;•Оригінальні аромалампи у вигляді глечиків, чашок з блюдцями, у формі серця та ін. Чому мыОбеспечить своїх покупців актуальними товарами, а себе прибутком ми пропонуємо, оформивши оптовий замовлення в компанії OlimpiaGroup. Ви можете ознайомитися з вигідними цінами і зробити замовлення на сайті http://olimpia-group.com.ua/. Поставити запитання можна, зателефонувавши за номером +38096875-77-30. Ми користуємося послугами перевірених перевізників, а по Києву доставляємо безкоштовно. Мінімальне замовлення - 1 500грн (100% передоплата).
Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)