Гербіцид Раундап

Номер оголошення 379857

Опис

Гербіцид Раундап ефективний у боротьбі з однорічними і багаторічними, однодольними, дводольними та корнепаростковыми бур'янами. Використовується при обробці сої, картоплі, ріпаку (озимого і ярого), цукрових буряків, льону і сорго. Також препарат застосовують для захисту дерев і чагарників.

Особливості гербіциду Раундап

  • Швидке дію. Бур'яни знищуються спочатку розвитку сільськогосподарської культури, тому не встигають надати шкідливий вплив.

  • Ефективність. Препарат ліквідує підземні і наземні частини бур'янів.

  • Відсутність шкоди для ґрунту. Виробники звели до мінімуму чисельність впливів на ґрунт, тому вологість знаходиться на оптимальному рівні.

  • Препарат Раундап не виділяє токсичних речовин і не завдає шкоди навколишньому середовищу і людині.

  • Урожайність. Цей засіб підвищує схожість на ділянці.

  • Наступна посадка – без обмежень. Перед наступними посівними роботами агрономи не виконують спеціальну обробку, оскільки агрохімікат швидко розкладається в грунті.

  • Легке застосування. Для видалення бур'янів не потрібно мати спеціальних навичок.

  • Економія – дешевше зарубіжних аналогів.

З інструкцією по застосуванню унікальних та іншими атрибутами гербіциду Ви можете ознайомитися на сторінці https://agrokomplekt2000.com.ua/p4205292-gerbitsid-raundap-gerbitsid.html

Принцип дії

Гербіцид Раундап діє по технології ТранСорб, завдяки якій агрохімікат руйнує восковий шар, що захищає листя шкідників. Засіб створює уразливі ділянки, проникає в структуру рослини і протягом години в кореневій системі накопичується 75% гліфосату. Бур'ян повністю поглинає рідину через 4-6 години.

Агрономи рекомендують препарат Раундап тому, що перші ознаки препарату стають помітними через 5-6 днів після обробки. Спочатку рослина жовтіє, витівок в'яне, а через 2-3 тижні після введення – відмирає.

Детальніше на сайті agrokomplekt2000.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)