Прилад для економії електроенергії
Прилад для економії електроенергії
Прилад для економії електроенергії
Прилад для економії електроенергії
Прилад для економії електроенергії
Прилад для економії електроенергії

Номер оголошення 346360

Опис

Прилад для економії електроенергії. Прилад економить електроенергію практично на будь-якому лічильнику не порушуючи роботи лічильника. Ви відразу побачите зниження споживання на циферблаті лічильника. Прилад не боїться антимагнитной захисту. Лічильник може бути обладнаний індикаторами магнітних пломб і антимагнітними наклейками, це ніяк на них не вплине. Для електричних лічильників змінної напруги, такі як: Нік серії 2301, Нік 2303 АР3, Нік 2302 АП2В (трифазні), Нік 2102-02 (однофазний), Меридіан ЛТЕ, Меркурій, Merkury 230, Merkury 231, Magniton.info, Gama 300, Эльгама 300, Эльвін, ЛЕ1101, ЛЕО 1.01, та інші. При цьому місце розташування лічильника не сильно впливає на результат. Де б він не знаходився, на фасаді, в пластиковому ящику або всередині будинку. Ціна приладу залежить від моделі лічильника. Тел.: (066) 715-45-68. Ярослав.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)