Промивка системи опалення Кривий Ріг

Номер оголошення 272394

Опис

Наша компанія "ВІД І ДО" займається в обслуговуванні промивання системи опалення в різних будівлях: приватних підприємств, держ. структур (садків, шкіл, інститутів...), будинків (ОСББ, ЖБК, ЖК...) та інше.. У нас працюють досвідчені фахівці, застосовується професійне устаткування, що дозволяє ефективно впорається з поставленими завданнями.

В процесі експлуатації водяних систем опалення, на внутрішніх стінках радіаторів, трубопроводів і інших елементів, що неминуче утворюється накип і іржа. Все це позначається на ефективності роботи опалювальних приладів, знижується швидкість циркуляції теплоносія, знижується тепловіддача через потовщення стінок теплових приладів. Для того щоб відновити ефективну роботу, потрібно промивка системи опалення, що дозволяє природним шляхом усунути всі засмічення і накип.

Ми індивідуально підходимо до кожного замовлення. Фахівцями проводиться аналіз системи опалення, для підбору оптимальних параметрів тиску при промиванні. При якісному виконанні робіт, можна домогтися такого результату:

1

Повністю відновлюється ефективність роботи системи опалення.

2

Знижуються витрати на обігрів.

3

Продовжується термін служби системи без необхідності серйозних ремонтів.

Щоб дізнатися більш детальну інформацію про ціну промивання опалювальної системи, зверніться до наших фахівців за телефоном(098)-87-47-688, (056)404-96-57, (056)401-38-93, (056)401-32-36 або електронною почтеotido11052007@gmail.com

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)