Акція!!! Електробезпека в кожному будинку

Номер оголошення 27048

Опис

Hearth & Home

Забезпеч безаварійну роботу електрообладнання – замов «Річне технічне обслуговування» електрообладнання. Більш детально про дану послугу Ви можете дізнатися на офіційному сайті - http://hearthandhome.com.ua.

З 15.07.2015 за 31.08.2015 вартість «Річного технічного обслуговування» складає всього від 2499* грн/рік для фізичних осіб, і від 5499* грн/рік для юр. ліц.

Згідно зі статистикою виникнення пожеж, у 2014 році відбулося 44013 пожеж, 32.7% яких – незадовільний технічний стан електрообладнання і нагрівальних приладів, а також порушення правил пожежної безпеки при експлуатації обладнання. Все це в комплексі призводить до найстрашнішого – втрати десятків сотень людських життів і величезного матеріального збитку.

Це викликане фізичним зносом, та відсутністю періодичних оглядів і ремонтів електрообладнання, оскільки при правильній експлуатації і належному контролі багатьох проблем вдалося б уникнути...

Саме з цієї причини ми хочемо Вам допомогти. Компанія ТОВ «ХАС ЕНД ХОУМ» вводить на ринок Кривого Рогу нову послугу для жителів міста і юр.осіб – «РІЧНЕ ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ».

Що це таке?

Технічне обслуговування – це профілактичний захід систематичного характеру, призначене для безаварійної роботи електрообладнання.

Ціни

З 15.07.2015 за 31.08.2015 при замовленні «Річне технічне обслуговування» вартість пакета для фізичних осіб становитиме від 2499* грнрік, для юр.осіб – від 5499* грнрік.

З 01.09.2015 вартість пакету буде становити від 3600* грнрік для фіз. Осіб і від 7600* для юр.осіб.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)