Металеві ворота, металеві вороти, ворота розпашні металеві
Металеві ворота, металеві вороти, ворота розпашні металеві
Металеві ворота, металеві вороти, ворота розпашні металеві
Металеві ворота, металеві вороти, ворота розпашні металеві
Металеві ворота, металеві вороти, ворота розпашні металеві
Металеві ворота, металеві вороти, ворота розпашні металеві

Номер оголошення 338192

Опис

Виготовляємо металеві козирки з красивими візерунками, козирки з елементами художньої ковки. Також виготовимо: металеві огорожі, садові огорожі зварні та ковані огорожі; гаражні ворота, садові ворота і хвіртки; зварні, ковані та комбіновані металеві решітки, ставні на вікна, сталеві двері, балконні, сходові і газоные огорожі; ковані балкони (будь-який орнамент і форма, з установкою), ковані паркани і огорожі (ґратчасті огорожі, огорожі для заміського будинку і дачі, огорожі для літніх майданчиків кафе, огорожі для внутрішніх двориків, клумб тощо), сходові перила (красиві візерунки, стильна забарвлення, елементи кування)металеві козирки та навіси (навіси над входом та тамбуром, міцні металеві навіси від бурульок і опадів, навіси над верандою, навіси над машиною), оригінальні хвіртки, забірні вставки з елементами декору і кування (додадуть паркану ефектний вигляд при доступній ціні), будь-які металоконструкції на замовлення і за технічним завданням. Виготовимо і встановимо козирки для дому, ворота, ворота гаражні, решітки на вікна, паркани, металоконструкції, навіси, огорожі будь-якого стилю, форми і розміру. Виробляємо єврозабори, металеві та ковані ворота, зливні ями, септики. ЗБВ. Зливна яма. Септик з бетонних кілець. Зливна (вигрібна) яма, каналізаційний септик. Земляні роботи вручну під водопровід, каналізацію, фундамент, погреби, зливні ями, переміщення грунту,заливка фундаменту, демонтаж бетону, стяжки, асфальту, старих будов і інше. Зливна яма під ключ, колодязі (чистка, новий), кільця бетонні. Металеві ворота, металеві вороти, ворота розпашні металеві, металеві ворота ціна, металеві гаражні ворота, ворота розпашні металеві ціна, металеві ворота з хвірткою, гаражні ворота, розпашні металеві, ворота розпашні металеві з хвірткою, купити металеві ворота, виготовлення металевих воріт, ворота гаражні металеві ціна, гаражні ворота розпашні металеві ціна, металеві ворота з хвірткою ціна, ворота виготовлення, ворота, хвіртка, ковані ворота, ворота ціна, гараж ворота, купити ворота, ворота дача, гаражні ворота, купити гаражні ворота, паркан, ворота, гаражні ворота ціна. Ворота профнастил, ворота, хвіртка, хвіртка профнастил, ворота, хвіртка профнастил, паркан профлист, паркан, ворота, кування елемент, хвіртка профлист, паркан, ворота, профнастил, відкатний ворота, паркан профлист ціна.
Додаткова інформація на сайті akabud.com.ua

(068)3551932

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)