Екструдери для виробництва кормів

Номер оголошення 24275

Опис

Кормові екструдери застосовують для отримання якісного корму, як із зерна, так і зернових сумішей. У переробляються суміші можна додавати до 20% висівок, інших добавок, в т.ч. тваринного походження. Засвоюваність за 90 %! Переробка на екструдері дає можливість отримання доброякісного корму навіть з ураженого цвіллю і грибками зерна. При такій переробці знищується патогенна мікрофлора, брохус в горосі. На забезпечує гарну якість корму при будь-якому сировина. Нагрівання і стиснення в екструдері відбуваються виключно за рахунок одного електродвигуна без додаткових джерел енергії.

Екструдери зернових випускаються як на 220 В (однофазний, продуктивність до 20 кг/год), так і на 380 В(50...360 кг/год ). Дуже зручно використовувати в польових умовах кормової екструдер на приводі від ВВП трактора і бензиновому двигуні. Продуктивність з двигуном 30 кВт до 360 кг/год. Дана модель укомплектована подрібнювачем екструдата.

Для покупців з Росії, Білорусії та Молдови готові продавати без приводів і легко виготовлених у власних майстернях деталей (бункерів, рам та ін), з метою здешевлення покупки і полегшення транспортування.

Низькі ціни при гарній якості – перевірено протягом 14-ти років. Пропонуємо міняти малопроизводительное й застаріле обладнання на більш досконале й продуктивне.





Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)