Паркани з бетону. Єврозабори Кривий Ріг
Паркани з бетону. Єврозабори Кривий Ріг
Паркани з бетону. Єврозабори Кривий Ріг
Паркани з бетону. Єврозабори Кривий Ріг

Номер оголошення 334725

Опис

Компанія «Акабуд» виробляє сучасні кольорові паркани під мармур з вдосконаленим технологіям, вже пофарбовані в масі бетону, які не потрібно надалі фарбувати і приділяти їм увагу гідно прикрасять будь-який будинок, присадибну ділянку, дачу, виробничі площі та інші території.
Підприємство Акабуд пропонує бетонні вироби за технологією мармур з бетону високої міцності, глянець, вибір кольорів, імітація натуральних каменів, асортимент форм для виробництва різноманітних виробів з бетону.
Технологія виготовлення штучного мармуру метод - лиття бетону.
Крім виготовлення, так само можемо запропонувати доставку і установку виробу.
Бетонний паркан – це вирішення проблеми з огорожею будь-якої споруди. Бетонні паркани компанії «Акабуд» - це перш за все якість. Різноманіття бетонних плит, які ми виробляємо, задовольняє навіть найвибагливіших покупців. Ми пропонуємо Вам безліч варіантів парканів з бетону. Зовнішній вид бетонної плити може імітувати камінь, цегла і багато іншого.
Ми виготовляємо бетонні паркани за доступними цінами. Вони набагато дешевше огорож з іншої сировини і ні краплі не поступаються в міцності і фортеці. До складу входить сам бетон і метал. Завдяки арматурних прутів виріб не розтягується, а бетон забезпечує великий діапазон давили навантажень. Завдяки цим його якостям бетонний паркан виходить міцним, стійким, надійним і довговічним. А також має великий вибір варіантів зовнішнього вигляду.
Тел.: (068) 355-19-32. Андрій.

Додаткова інформація на сайті akabud.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)