Вироби з білої та червоної глини у вигляді оберегів
Вироби з білої та червоної глини у вигляді оберегів
Вироби з білої та червоної глини у вигляді оберегів
Вироби з білої та червоної глини у вигляді оберегів

Номер оголошення 284616

Опис

Пропоную придбати вироби з білої (випалювання 1200 градусів в муфельній печі)) та червоної глини (випал 850 градусів) ручної роботи у вигляді оберегів (підківка і два лапоточка, підв'язок з використанням листя, штучного винограду, стразиків, бусинок, міцних різнокольорових ниток, різнокольорова посипка, безбарвний лак акриловий (тарілочки з зображеннями традиційних видів України (соняшники, мальви, хата під солом'яною стріхою та ін). В підв'язках використовуються дзвіночки, кошелечкі, глечики і багато іншого...Для фарбування використовується якісний італійський поликолор різних кольорів. Вартість від 100 до 300 гривень. Приймаю замовлення по всій Україні,відправляю Новою поштою (по домовленості)

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)