Вінілові платівки (грамплатівки)

Номер оголошення 394086

Опис

Грамплатівки (вінілові диски, купити вінілові платівки, жарг.-вініл, vinyl) на будь-який смак на складі в Києві. Всі жанри і стилі: Avant-garde, Industrial, Beat, Rock'n ' roll, Classic, Pop, Electronic, Funk, Soul, Reggae, Rock, Jazz, Blues, Latin, Salsa, Pachanga, Mambo, Metal, Pop, Trance, Psychedelic, Rock, New wave, Rock, Soundtrack. Оперативна доставка по всій Україні, можлива доставка за кордон. Асортимент оновлюється щодня. Адекватна оцінка стану грамплатівок, фотографії оригіналів на сайті "ГРАМОФОН".

Вінілові пластинки можуть бути подряпані або деформовані, якщо зберігаються неправильно, але якщо вони не зазнають впливу високої температури, механічних пошкоджень, – вінілова платівка має потенціал, щоб служити протягом багатьох століть.

Під час прослуховування платівки при нерівності диска і його коливанні по висоті при обертанні голка з одного борозенки може перестрибувати на іншу, утворюючи переходи, а при прослуховуванні старих, заїжджених записів голка може створювати шуми і клацання, причому борозенки пластини поступово зношуються і псується запис. У нас ви можете купити вінілові платівки бу в гарному стані та нові

Сайт: https://xn--80af2aaffal4b.xn--j1amh

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)