Кращий відпочинок для чоловіків в салоні еро масажу «Zefir»

Номер оголошення 45408

Опис

Чудова пропозиція в Кривому Розі ! Для Вас дорогі чоловіки і леді працює салон еротичного масажу «Zefir». Безліч різноманітних програм, приємна атмосфера, ідеальна чистота і професійні масажистки не залишать Вас байдужими . Подарувати собі вишуканий відпочинок, море задоволень, і незабутній релакс на сьогоднішній день просто необхідно. Чарівна масажистка своїми чарівними ручками, грудьми, попкою і животиком зробить просто божественний масаж , тим самим розслабить Ваше тіло до вищої точки блаженства. Ви будете відчувати кожною клітинкою свого тіла тепло , жіночу ласку і ніжність . Послуги інтимного характеру ми не надаємо , а пропонуємо чистий безпечний відпочинок на вищому рівні. Одноразові ванні приналежності входять у вартість масажу. Для Вашої зручності ми працюємо цілодобово і чекаємо Ваших дзвінків за тел. 0963882747, 0508832866. Більш детальна інформація про нашому салоні знаходиться на нашому сайті : http://zefir.kr.ua/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)