Виготовлення воріт і хвірток в Кривому Розі
Виготовлення воріт і хвірток в Кривому Розі
Виготовлення воріт і хвірток в Кривому Розі
Виготовлення воріт і хвірток в Кривому Розі
Виготовлення воріт і хвірток в Кривому Розі
Виготовлення воріт і хвірток в Кривому Розі

Номер оголошення 341723

Опис

Ворота Хвіртки – це невід'ємна частина Вашого огорожі.
Компанія Акабуд виготовляє вироби з металу — ворота, хвіртки, двері, вольєри, решітки, навіси. Такі ворота і хвіртки мають значну перевагу перед своїми аналогами, їх відрізняє довговічність, надійність і стійкість до зовнішнього середовища.
Ми пропонуємо:
- Відкатні ворота
Головна перевага таких воріт – це економія місця. Вартість залежить від розміру і механізму. На сайті представлений типовий варіант.
- Гаражні ворота
Цей вид воріт розраховується індивідуально під параметри Вашого гаража. У нас на сайті представлений вид варіант з такими параметрами.
- Ворота з профлиста
Ворота і хвіртки з профнастилу отримали останнім часом досить широке поширення.
Профнастил – сучасний, відносно недорогий, досить міцний і легкий матеріал, що випускається у вигляді листів з робочою шириною 1110 мм і товщиною від 0,4 до 0,7 мм, придатний для огорож самого різного призначення – дахів, парканів, гаражів та іншого.
- Ковані ворота і хвіртки (ворота з елементами ковки)
Кування і зварювання — це дуже тонка робота і виготовлення такої продукції йде в індивідуальному порядку. Ціна залежить на пряму від витраченого матеріалу та складності роботи. Наш дизайнер розробить з Вами ескіз або підбере вже готовий варіант, відштовхуючись від розмірів та побажань. При замовленні враховуйте, що вся продукція виконана холодної куванням.
Компанія Акабуд виготовляє і інші вироби з металу, крім воріт і хвірток. Це всілякі решітки ( для вікон або звичайна огорожа), вольєри, перегородки, дашки та багато іншого. Замовити можна як типове виріб, так і індивідуальне.

Додаткова інформація на сайті akabud.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Кривого Рогу та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)