Номер оголошення 40389

Опис

Салон еротичного насолоди "Ego Studio" пропонує Вам відволіктися від робочої суєти у нас на сеансі незабутнього насолоди і блаженства.Один з видів масажу який ми б хотіли запропонувати вам це "Егоїст", комплексний масаж який неповторно виконують дві дівчини. На початку яскраве лесбі-шоу ,гра в кохання двох дівчат з присуцтвием ласк між ними, оголення і залучення Вас у свою еротичну гру при цьому покриваючи Вас пристрасними поцілунками доводячи Вас до кульмінації!!!!Після синхронний масаж всього тіла в чотири руки, плавно переходить на ваше обличчя і голову. Після відпочинку дівчата приступлять до другої частини незабутнього шоу, пестячи вас своїми тілами розслаблять Вас знову. У вартість послуг входить: одноразові тапочки, гель для душу, рушник, кава, чай.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Pardeep : This is amaging experience. Try atleast once and you know the heaven falling on you. Excellent massage service. Beautiful and sexy girls.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Краматорська та Донецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Краматорська та Донецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)