Пошук жучків, прилад захисту від прослуховування

Номер оголошення 241887

Опис

Представляємо компактний і функціональний детектор жучків BugHunter micro, який прийшов на зміну моделі "BugHunter Mini". В даному пристрої розширено діапазон робочих частот, який тепер становить 10-3500 МГц, а також збільшено динамічний діапазон. Прилад створений на базі електроніки повнорозмірною професійної моделі "BugHunter Professional СR-01" зі злегка "урізаним" функціоналом і не такий великий, як у прототипу, дальністю виявлення. При цьому унікальні розміри дозволяють носити детектор з собою практично завжди і скрізь. За розмірами прилад менше кредитної картки! Отримав дуже широкий діапазон робочих частот, а також динамічний діапазон в 70 дБ, тому виявляє більшість жучків (аналогові і цифрові передавачі, безпровідні камери, мобільні телефони тощо). Це не заважає йому бути одним з найменших і зручних в експлуатації. Незважаючи на те, що прилад трохи дорожче китайських аналогів, на відміну від них він повністю відповідає всім російським стандартам і гарантує виявлення шпигунських пристроїв. Як результат, дана новинка обходить за параметрами якості і зручності роботи попередню модель "BugHunter Mini" і впритул наближає її до більш дорогим повнорозмірним індикаторами поля. "BugHunter Micro" є портативним приладом, призначеним для виявлення в ближній зоні радіопередавальних пристроїв: бездротових "жучків", радіомікрофонів, прихованих бездротових відеокамер, рацій, які працюють стільникових телефонів, подавлювача і глушників стільникового зв'язку. Має 2 режими роботи, яких цілком достатньо для виявлення шпигунської техніки: режим охорона і режим акустозавязка.

Ми пропонуємо вам по-справжньому якісний і точний прилад,яких на ринку ще не було. Офіційний представник виробника ТМ «BugHunter» на Україні. Безкоштовна доставка товару по Україні! Детальніше по телефону 0677190866 Олександр або на сайті i-protect.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Хмельницького та Хмельницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Хмельницького та Хмельницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)