Транспортна реклама реклама на транспорті брендування транспорту

Номер оголошення 326548

Опис
  • Транспортна реклама, реклама на транспорті: брендування маршрутних таксі, тролейбусів, власного авто, корпоративного транспорту. Термін виконання від 5 до 14 робочих днів після погодження макету (скорочення строків виконання замовлення по рекламних послугах та виготовленні рекламних матеріалів можливе за домовленістю). Попередня оплата від 50%. Фотозвіт. Працюємо по м. Рівне, а також по всій Західній Україні. Гарантійне обслуговування наданих послуг від 6 до 12 місяців (строки гарантійного обслуговування обговорюються в індивідуальному порядку, гарантійне обслуговування не розповсюджується на форс-мажорні обставини).

  • Брендування маршрутних таксі - реклама на транспорті, транспортна реклама. Мінімальний термін прокату 6 місяців. Вартість оренди 1 транспортного засобу при терміні розміщення 6 місяців - 1300грн / 1місяць, при терміні розміщення 12 місяців - 1200грн / 1місяць. Вартість матеріалів та поклейки маршрутного таксі - 400грн / 1м.кв (плівка оракал з ламінацією). Нанесення рекламної інформації (матеріали замовника) - 100грн / м.кв. Додаткові оплати: демонтаж рекламної інформації 60грн / 1м.кв, відновлювальні роботи після реклами 600грн за 1 транспортний засіб.Термін виконання від 5 до 14 робочих днів після погодження макету (скорочення строків виконання замовлення по рекламних послугах та виготовленні рекламних матеріалів можливе за домовленістю). Попередня оплата від 50%. Фотозвіт. Працюємо по м. Рівне, а також по всій Західній Україні. Гарантійне обслуговування наданих послуг від 6 до 12 місяців (строки гарантійного обслуговування обговорюються в індивідуальному порядку, гарантійне обслуговування не розповсюджується на форс-мажорні обставини).

  • Брендування тролейбусів - реклама на транспорті, транспортна реклама. Мінімальний термін прокату 12 місяців. Вартість оренди 1 транспортного засобу 1500грн / 1місяць. Вартість матеріалів та поклейки тролейбусу 400грн / 1м.кв (плівка оракал з ламінацією). Квадратура тролейбусу на повне брендування 50-60 м.кв. Нанесення рекламної інформації (матеріали замовника) - 100грн / 1м.кв. Додаткові оплати: оренда боксу для монтажу 400грн, відновлювальні роботи після прокату 8000-10000грн за 1 транспортний засіб (вартість залежить від марки транспортного засобу).Термін виконання від 5 до 14 робочих днів після погодження макету (скорочення строків виконання замовлення по рекламних послугах та виготовленні рекламних матеріалів можливе за домовленістю). Попередня оплата від 50%. Фотозвіт. Працюємо по м. Рівне, а також по всій Західній Україні.Гарантійне обслуговування наданих послуг від 6 до 12 місяців (строки гарантійного обслуговування обговорюються в індивідуальному порядку, гарантійне обслуговування не розповсюджується на форс-мажорні обставини).

  • Брендування власного авто - реклама на транспорті, транспортна реклама. Термін виконання від 5 до 14 робочих днів після погодження макету (скорочення строків виконання замовлення по рекламних послугах та виготовленні рекламних матеріалів можливе за домовленістю). Попередня оплата від 50%. Фотозвіт. Гарантійне обслуговування наданих послуг від 6 до 12 місяців (строки гарантійного обслуговування обговорюються в індивідуальному порядку, гарантійне обслуговування не розповсюджується на форс-мажорні обставини).

  • Брендування корпоративного транспорту - реклама на транспорті, транспортна реклама. Термін виконання від 5 до 14 робочих днів після погодження макету (скорочення строків виконання замовлення по рекламних послугах та виготовленні рекламних матеріалів можливе за домовленістю). Попередня оплата від 50%. Фотозвіт. Гарантійне обслуговування наданих послуг від 6 до 12 місяців (строки гарантійного обслуговування обговорюються в індивідуальному порядку, гарантійне обслуговування не розповсюджується на форс-мажорні обставини).

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Хмельницького та Хмельницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Хмельницького та Хмельницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)