Прокат новорічних карнавальних костюмів

Номер оголошення 386277

Опис

Магазин "Прокат Веселка"
http://www.prokat-raduga.com.ua/novogodnie-karnavalnie-kostumi
Про компанію
Наша місія: У кожної дитини в Україні залишити яскраві спогади про свято на ранку, різдво, Новий рік або на шкільному виступі, шляхом перевдягання в новорічні карнавальні костюми казкових героїв і яскраві новорічні наряди і зимові образи.

Для цього Магазин «Прокат Веселка» впровадив послугу прокату новорічних карнавальних костюмів за доступною ціною для будь-якої Української родини. Подробиці тут http://www.prokat-raduga.com.ua/novogodnie-karnavalnie-kostumi

Напевно, ніхто з батьків не хоче, щоб його дитина виглядав гірше за всіх на новорічному святі. Саме тому багатьом доводиться купувати на кожне новорічний захід дорогий костюм або плаття.
Але, є вихід з цієї ситуації, який допоможе вам значно заощадити - новорічні карнавальні костюми напрокат. В магазині «Веселка», ви зможете підібрати для свого малюка будь-який костюм. Головне, що вартість оренди, набагато нижче, ніж ціна нового костюма, а якість аніскільки не поступається новим вбранням.
http://www.prokat-raduga.com.ua/image/catalog/demo/detskie-karnavalnye-kostjumy.png
У Києві новорічні карнавальні костюми для дітей на прокат, ви можете знайти в нашому магазині «Веселка». У магазині представлений великий вибір одягу. Ви гарантовано зможете підібрати костюм на будь-який випадок. Існують навіть такі оригінальні варіанти, як костюми: картоплі, жаби, змії, супергероя, гарбуза, сніговика, кощія безсмертного, пінгвіна, принца, а також мексиканського героя. Але це лише мала частина того, що є в нашому магазині, з повним асортиментом ви можете ознайомитися на сайті.
м Лісова, ТЦ Маяк, 3 поверх, Київ 02103, вул. Попудренка 902

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)