Номер оголошення 371814

Опис

http://ubeauty.pro/?utm_source=aviso-online.com.ua

Гібридна лампа для манікюру Sun One LED+UV (біла) оригінал


Лід лампи Sun пройшли ряд експертиз, які підтвердили їх абсолютну безпеку. Світлодіодне і уф випромінювання не має шкідливого впливу на шкіру рук і не шкодить очам.


Час роботи лэд лампи можна встановлювати за допомогою таймера на 5, 30, 60 секунд. Крім того Ѕипопеоснащена датчиком руху, тому включення і виключення приладу відбувається при переміщенні руки усередині лампи.



Дно лэд лампи кріпиться магнітами і легко знімається, якщо потрібно проводити процедуру педикюру.


Лампа Sun One потужністю 48w використовується в манікюрному сервісі і для домашнього застосування. Купити лід лампу для нігтів варто з багатьох причин.



Лампа Sunone відмінно справляється зі своїм головним завданням – полімеризацією будь-яких гель-лакових покриттів, у тому числі биогелей і уф-гелів. Її робота заснована на технологіях подвійного джерела випромінювання – ультрафіолетового і світлодіодного.



Якщо потрібно купити лампу для манікюру, яка оперативно зможе висушити лак на всіх п'яти пальцях, то саме лампа для манікюру Sunone зробить це якісно і швидко. Зовні ця led лампавыглядит чудово.



Ретельно продуманий дизайн поєднує в собі ергономічність та вишуканий стиль. Лампа лэд Sunone чудово вписується в будь-який інтер'єр. Завдяки компактним розмірам і лаконічним формам прилад легко розмістити на столі майстра манікюру.



Різноманітність колірних рішень дозволяє вибрати лампу Sun на будь-який смак. Виробники лэд лампытщательно прорахували кількість і розташування світлодіодів, завдяки чому можна одночасно проводити полімеризацію всіх п'яти пальців.



Лід лампи Sun пройшли ряд експертиз, які підтвердили їх абсолютну безпеку. Світлодіодне і уф випромінювання не має шкідливого впливу на шкіру рук і не шкодить очам.



Час роботи лэд лампи можна встановлювати за допомогою таймера на 5, 30, 60 секунд. Крім того Sunone оснащена датчиком руху, тому включення і виключення приладу відбувається при переміщенні руки усередині лампи. Дно лэд лампи кріпиться магнітами і легко знімається, якщо потрібно проводити процедуру педикюру.



Термін служби світлодіодних лампочок, якими оснащена Sunone становить 50 000 годин. З часом їх яскравість не змінюється.



Характеристики:

Кількість світлодіодів: 30 штук
Є магнітне дно
Потужність: 48 Вт,
Період полімеризації: гель-лак - 5-30 секунд, led-гель - 30-60 секунд.
Є датчик руху
Робочі режими: 120 секунд за замовчуванням і таймерний на 5,30, 60 секунд
Габарити зовні: 20*15,5*10 см
Габарити всередині: 15*13*5,7 см
Вага: +/- 800 грам

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)