Браслет Життя Пробник в паракорде
Браслет Життя Пробник в паракорде
Браслет Життя Пробник в паракорде
Браслет Життя Пробник в паракорде
Браслет Життя Пробник в паракорде
Браслет Життя Пробник в паракорде
Браслет Життя Пробник в паракорде
Браслет Життя Пробник в паракорде
Браслет Життя Пробник в паракорде
Браслет Життя Пробник в паракорде
Браслет Життя Пробник в паракорде
Браслет Життя Пробник в паракорде

Номер оголошення 42248

Опис

«Браслет Життя» Пробник в паракорде.

Гармонізує предмет інформаційно-резонансної технології QuantumMagic™.

Браслет життя (далі БЖ) - це спосіб надати благотворний вплив на людину в цілому, як єдине ціле. Це спосіб стати більш везучим, як би це не дивно звучало. Це спосіб докорінно змінити життя в кращу сторону.
«Браслет Життя», виготовляється особисто для Вас за технологією його активації (ін. словами зарядки).

Паракорд (англ. Parachute cord, англ. paracord, англ. 550 cord) — парашутна стропа, легкий нейлоновий трос з серцевиною. Використовувався в стропах парашутів у 1943-1945 роках. З його допомогою можна вирішувати різні тактичні та практичні завдання. Паракорд використовується в якості універсального троса, як військовими, так і цивільними. Цим багатоцільовим тросом навіть користувалися астронавти під час місії STS-82, другого польоту Шаттла для ремонту телескопа Хаббл. Плетені оболонка складається з великої кількості переплетених волокон, за рахунок чого досягається його гладка фактура. Паракорд повністю складається з нейлону, еластичний.

Плетіння "Подвійна Кобра", Генуезький браслет Шамбала.

5.5 метрів шнура.

Авторське виконання. Роблю сам.

Шнур витримує 250 кг. ваги на розрив.

Антиалерген.

Немаркий, легко миється. Не боїться вологи.

Довговічний.

Застібка - фастекс зі свистком вигнута під вигин руки.

Розмір зап'ястя уточнюйте, виміряйте сантиметром діаметр як на ремінець годин і повідомте по телефону.

Кольори під замовлення можна вибрати з 80-ти, що сподобалися.

Доставка "Новою Поштою".

Основними цілями технології QuantumMagic є:

Перше застосування – гармонізація енергетики та покращення здоров'я.

Друге - вплив на ситуації.

Третє - розвиток власних здібностей.

Четверте - захист в екстремальних ситуаціях.

Технологія Quantum Magic, розроблена фізиками на стику фізики і магії, відновлює зв'язок між тілом людини і біосферою планети.

Заснована на резонансі між людиною і світом (природним його частиною), на синхронізації з біосферою, як єдиним організмом планети, а також з позитивним досвідом біосфери. Відновлює людини в цілому, покращує здоров'я регенерація та омолодження тіла і аури, відновлює і розкриває споконвічні навички та здібності (у тому числі тих, які вважаються понад здібностями), закладених у Вас спочатку (генетично). Принцип дії побудований на синхронізації з біосферою, як єдиним організмом планети, а також з позитивним досвідом біосфери.

Приносить удачу, везіння, допомогу, сприяє лікуванню, відвертає від нещасного випадку, позитивно впливає на події і ситуацію.

«Браслет Життя» Пробник в паракорде,п повнофункціональне вироби являє собою комерційний паперовий браслет заряджений виробником за технологією Quantummagic. Заламінований жорсткої пластикової ламінації і заплетенный якісним стійким до зовнішнього середовища і впливів американському паракорде марки 550. Доопрацьоване авторське саморобний виріб, призначений до тривалого використання мінімізує, продовжує природний знос пробника з паперового матеріалу. Пробники кілька менш потужні, за рахунок маси, але зарядка повноцінна і терміну дії не має. Термін дії пробників обмежений тільки зносом носія. Виріб має серійний номер виробника, що підтверджує його автентичність і гарантує заявлене позитивний вплив на носить його користувача.

БЖ Пробник в паракорде зберіг головні властивості свого прототипу – «браслета виживання». Він дуже міцний, легкий, довговічний у використанні, стійкий до цвілі і ультрафіолету, його можна мочити, носити, не знімаючи, і він не зіпсується, не втратить свого товарного вигляду.

БЖ пробник зроблений зовні як біжутерія, основне його завдання струсити, оновити ваше життя, оздоровити, додати "випадкової" раптової удачі, захистити від проблем і небезпеки. Артефакт БЖ Пробник в паракорде не випадково зроблений у формі саме браслета. Це пов'язано з енергетичними каналами протікають в тілі людини.

В браслетах доступно включення безлічі модулів (понад 100), тобто набір якісних станів в яких користувач потребує на певний момент часу (бібліотека модулів безкоштовна) це «словник» алгоритмів роботи з світом - такий своєрідний розмовник, з підказками як робити різні трюки по взаємодії зі світом.

Всі БЖ містять складну структуру, звану клітинне хмара — напів-інтелект-полубиологически-енергетичний об'єкт. Воно оточує Вас і впливає браслета на всього людини.

Технологія дається безкоштовно, але отримав від неї користь ставиться прохання в подальшому поширенні технології, можна комерційно, можна безкоштовно (продати зроблені предмети, порадити сайт одному і т. д.).

В наявності є різні версії браслетів: БЖ 2.2; БЖ 2.2 ОС+(Обтічник + Стопмагия); БЖ Геном –Реаніматор; БЖ Панацея; БЖ 3.0; Б. Ж 2.5; БЖ 2.6; БЖ 2.7; БЖ АМБ; БЖ Вершитель.

Ціна виробу «Браслет Життя» Пробник в паракорде вказана за версію БЖ 2.2.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)