Очеретяні мати (плити)
Очеретяні мати (плити)
Очеретяні мати (плити)
Очеретяні мати (плити)
Очеретяні мати (плити)
Очеретяні мати (плити)

Номер оголошення 49383

Опис
  • Очеретяні мати (плити) на сьогодні є однією з самих незвичайних і доступних декоративних матеріалів для зовнішньої і внутрішньої обробки. Очеретяні мати дуже зручні у використанні, мають надзвичайними можливостями і надають будь-якому житлу, оригінальний, неповторний вигляд.Декоративні очеретяні плити виготовляються спеціально для внутрішньої обробки стін (декор) так само швидке, недороге і красиве літні кафе, парасольки на пляж тощо), а утеплювальні мати виготовляються для ізоляції всіх видів дахів, стін підвальних приміщень, теплоізоляції фундаментів, ізоляції підлог, стін, цоколів , і т. д. а також у зимовий час після заливки бетоном будівельних площ - добре тримає тепло), встановлення парканів. Плити з очерету дуже довговічний будівельний матеріал, що дозволяє швидко і якісно покрити дах будь-якої форми і розміру або провести утеплення. Очерет використовувався нашими предками, які вже тоді розкрили його незвичайні властивості. Розміри виготовляються матів з очерету:Декоративні плити з очерету:Товщина - 30; 50мм, Ширина - 1м, Довжина - 1 м;1,5 м;2,0 м,діаметр стебла 5-8 мм. Утеплювальні плити з очерету:Товщина - 50мм, Ширина - 1м, Довжина - 2м., діаметр стебла 5-8 мм. Очеретяні плити - теплі, не токсичні, не злежуються, водостійкі, зручні в монтажі і транспортуванні.Вони є екологічно чистымстроительным матеріалом. У будівництві найчастіше застосовуються, як покрівельні.Утеплювальні плити - застосовуються ще й для утеплення стін.Пресовані плити з очерету:Спресований у вигляді плити очерет, пов'язаний за допомогою оцинкованого дроту 2 мм, з поперечним розташуванням стебла. Товщина плити 3 або 5 см, довжиною до 2 метрів, ширина 1м. Примітка: Використовуються для зовнішніх огорож і як ізолюючий матеріал для внутрішніх робіт.Можлива доставка по Україні попутним вантажем через диспетчера !

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)