Виготовлення информацыонных стендів Херсон

Номер оголошення 201995

Опис

Інформаційні стенди традиційно використовуються в інтер'єрної реклами. Це щит, дошка або планшет з кишенями, призначення яких у донесенні інформації про компанії або установі до клієнтів, відвідувачів, замовників. На стендах відмінно виглядає логотип компанії і реклама, розміщуються реєстраційні дані, сертифікати, нагороди і т. д. Основні функції стендів - це навігаційна, рекламна та інформаційна.

Інформаційні стенди можна розділити на стенди з обов'язковою інформацією, великі обсяги якої довгий час не змінюється. І змінні стенди, на яких періодично змінюються. Центральна частина таких стендів може мати коркову панель, на якій можна прикріплювати документи. Або вони укомплектовані прозорими кишенями з пластику або оргскла, куди і розміщують необхідну інформацію.

Види інформаційних стендів:

1. Звичайні змінні інформаційні стенди. Наприклад, план евакуації, план поверху, дошка оголошень, розклад занять у школі і т. д.

2. Стенди з захистом передбачають можливість захисту інформації. Мають декоративний зовнішній вигляд і спеціальні дверцята із ключем.

3. Підлогові стенди - це мобільна конструкція з металевим каркасом, яку можна переносити. Можуть бути виконані у вигляді призми і мати кілька рекламних сторін.

4. Демонстраційні (виставкові) стенди використовують для розміщення товарів.

5. Складальні стенди несуть інформацію про розклад, плануванні або меню в барах.

6. Ексклюзивні стенди з об'ємними літерами, антивандальним захистом.

Інформаційні стендыможно класифікувати за місцем їх використання: дошкільні стенди (барвисті і яскраві з казковими героями), для навчальних закладів і торговельних організацій, стенди по охороні праці, з державною символікою.

Це простий та зручний спосіб красиво піднести інформацію про сферу діяльності компанії, що випускається.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)