Друк на чашках, гуртках Херсон
Друк на чашках, гуртках Херсон
Друк на чашках, гуртках Херсон
Друк на чашках, гуртках Херсон

Номер оголошення 196760

Опис

Фахівці компанії PixArt в сфері дизайну допоможуть вам, у випадку, якщо необхідно адаптувати або розробити логотип компанії. Наші технологи виробляють друк на посуді різними методами за допомогою італійського і німецького обладнання, що дозволяє досягти чіткості, яскравості і довговічності.

Друк на чашкахне тільки піднімає рівень корпоративної культури, але і є не дорогим і ефективним способом реклами.

Качественнаяпечатьпревращает такий пересічний предмет побуту як обычныечашкив унікальний і неповторний елемент корпоративного декору і робить його дієвим способом реклами вашої фірми або компанії. На відміну від друкованої рекламної продукції, яка зазвичай відразу після отримання потрапляє в сміттєвий бак, чашки знаходять практичне застосування вдома і на роботі, тим самим не нав'язливо виконуючи свої рекламні функції.

Друк на чашках логотипу або іншого зображення перетворюється простий предмет посуду відмінний подарунок для друзів і рідних, для колег по роботі або партнерів по бізнесу. Чашки з логотипом стануть обличчям вашої компанії і будуть відмінно виглядати під час корпоративних чаювань. А чашки з фотографією – відмінний подарунок для ваших рідних і друзів до будь-якого свята.

Друк на кружках проводиться методом термопереноса, який дозволяє передати будь-яке зображення з фотографічною точністю, використовуючи 65000 кольорів і відтінків. Друк робиться стійкими якісними фарбами, тому наші гуртки можна мити вручну або в посудомийній машині, як звичайну посуд. Також їх можна ставити в мікрохвильову піч або в морозилку. Малюнок не зітреться і не подряпається.

Компанія PixArt пропонує клієнтам відмінні гуртки, призначені для нанесення будь-яких принтів. Сама гуртка зроблена з якісної білої кераміки в різних обсягах. Ви можете замовити абсолютно білу чашку, а можете – з яскравою кольоровою ручкою і обідком. У нас в наявності безліч різних кольорів. Такий великий вибір кольорів гарантує, що ви обов'язково підберете собі кухоль в колір вашого логотипу або бренду.

Друкарня PixArt –це полиграфияисувенирная продукциядля Вашого бізнесу.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)