Курси перукар - стиліст. Навчальний центр Індустрія краси
Курси перукар - стиліст. Навчальний центр Індустрія краси
Курси перукар - стиліст. Навчальний центр Індустрія краси
Курси перукар - стиліст. Навчальний центр Індустрія краси

Номер оголошення 139601

Опис

Одна з найбільш затребуваних професій на сьогодні - перукар, особливо той, який може виконувати всі види стрижок, укладок, завивок і відповідний візаж. Тому, Навчальний центр Індустрія краси запрошує Вас пройти навчання за курсом перукар - стиліст, візажист. Ви хочете придбати цю нову затребувану професію - звертайтеся до нас. Дана програма включає в себе наступне: технології виконання стрижок (чоловічі, жіночі та дитячі), укладання, фарбування , завивку волосся, а також виконання сучасних модельних зачісок. У програму даного курсу входить вивчення колористики, цветометріі, послідовності нанесення макіяжу. Ви навчитеся виконувати корекцію деталей обличчя за допомогою зачіски, макіяжу, працювати з бровами, стрілками. Освоїте різні види макіяжу очей (котяче око, smoky - eyes), губ. Ви пропрацюєте різні види make - up: натуральний, діловий, вечірній, весільний класичний макіяж, весільний макіяж з елементами декору, віковий макіяж і багато іншого. Програма по курсу перукар - стиліст, візажист об'ємна, основна частина часу - це практичні заняття, на яких ви будете виконувати макіяж, стрижки, зачіски самостійно, під керівництвом і коригуванням вашого викладача. Він навчить Вас відчувати і розуміти кожний стиль і правильно підбирати до нього, відповідну зачіску і make - up. Якщо Ви хочете осягнути всі тонкощі цікавою і затребуваною професією перукар - стиліст, візажист, ми чекаємо вас у нашому навчальному центрі Індустрія краси. Після закінчення наших курсів, отримані знання та навички ви зможете використовувати як в роботі так і для себе. Заняття проводять професіонали високого рівня, у зручний для Вас час. По закінченню курсів видається свідоцтво. Ви зможете розраховувати на нашу підтримку і по завершенню навчання, оскільки всім своїм випускникам ми надаємо сприяння в працевлаштуванні, а інформація про Вас як про майстра буде розміщена на сторінках нашого сайту http://industrybeauty.com.ua/. Викладачі Індустрії краси прагнуть до того, щоб наші учні отримали максимум від відвідування курсів. Звертайтеся в наш Навчальний центр за адресою: м. Херсон, пр. Ушакова 43 (готель Київ), оф. 308 (3 поверх), тел. (0552) 44 04 03; (050) 889 89 47; (067) 99 22 900

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)