Курси майстра манікюру-педикюру. Індустрія краси. Навчання та з
Курси майстра манікюру-педикюру. Індустрія краси. Навчання та з
Курси майстра манікюру-педикюру. Індустрія краси. Навчання та з
Курси майстра манікюру-педикюру. Індустрія краси. Навчання та з

Номер оголошення 139610

Опис

Запрошуємо Вас пройти навчання за курсом майстер манікюру - педикюру в навчальному центрі Індустрія краси. У Програму навчання з даного курсу входить вивчення техніки виконання класичного, європейського, апаратного манікюру і педикюру. Виконання цих процедур на практиці. Вивчення особливостей виконання чоловічого манікюру, педикюру. Вивчення технології та виконання покриття нігтів гель-лаком (SHELLAC). В програму навчання входить вивчення технік та виконання різних варіантів декоративного прикраси нігтів. Ви навчитеся працювати з наступними матеріалами для дизайну: стрази, сухі суцвіття, фольга, кольорові нитки, маленькі пластикові фігурки, пісок, акрилові фарби, мікроблискітки, мереживо. Курс вивчення об'ємний, дуже цікавий і продуктивний. Навчання проводять професіонали високого рівня, у зручний для Вас час. Весь свій досвід і майстерність наші викладачі готові передати Вам. Ви зможете розраховувати на нашу підтримку і по завершенню навчання, оскільки всім своїм випускникам ми надаємо сприяння в працевлаштуванні, а інформація про Вас як про майстра буде розміщена на сторінках нашого сайту: http://industrybeauty.com.ua Викладачі Індустрії краси прагнуть до того, щоб наші учні отримали максимум від відвідування курсів і саме тому 87% наших учнів з успіхом працюють у сфері краси. Також у нас Ви зможете пройти навчання на курсах масажу, косметології, в школі візажу, перукарського мистецтва. Звертайтеся в Навчальний центр Індустрія краси за адресою: м. Херсон, проспект Ушакова, 43 (готель Київ), офіс 308 (3 поверх). Ми В контакті http://vk.com/industrybeauty

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)