Курси косметолог - візажист
Курси косметолог - візажист
Курси косметолог - візажист
Курси косметолог - візажист

Номер оголошення 67676

Опис

Курси в Навчальному центрі Індустрія краси - це професійне навчання за доступною ціною, у зручний для Вас час. У Навчальному центрі Індустрія краси ви можете навчитися наступним косметичним процедурам: чищенні особи (мануальної, інструментальної, ультразвуковий, атравматичної); пілінгу, лікування проблемної шкіри. Дізнатися все про омолоджуючі процедури, масажі особи. Практикуючий косметолог, навчить Вас, як правильно доглядати за тілом, методів корекції фігури. У курс навчання входить антицелюлітна програма : різні види масажу і обгортань. В програму входять: апаратна косметологія, методи видалення волосся, парафінотерапія і пірсинг. Різні види макіяжу: натуральний (природний), діловий, вечірній, коктельних, новорічний, дискотечний, весільний. Індивідуальне створення образу. Навчання проводить практикуючий косметолог - візажист у салоні краси. Після закінчення наших курсів, отримані знання та навички ви зможете використовувати як в роботі так і для себе. Навчання проводять професіонали високого рівня з медичною освітою, у зручний для Вас час, по закінченню видається ламіноване свідоцтво. Ідеально збалансований курс навчання, як за кількістю годин, так і за оплаті, допоможе Вам надалі заробляти і відмінно виглядати. Викладачі Індустрії краси прагнуть до того, щоб учні отримали максимум від відвідування курсів. По закінченню курсів ми надаємо сприяння в працевлаштуванні, а інформація про Вас як про майстра буде розміщена на сторінках нашого сайту: http://industrybeauty.com.ua Звертайтеся в наш Навчальний центр за адресою: м. Херсон, проспект Ушакова, 43 (готель Київ), офіс 308.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)