Novatel Wireless MiFi 4510L

Номер оголошення 89024

Опис

Novatel Wireless MiFi 4510L – новинка компанії, орієнтована на роботу з 3G і LTE мережами. Невеликі габарити і вбудований акумулятор роблять пристрій максимально мобільним і дозволяють організувати бездротову мережу практично у будь-якому куточку світу. Час автономної роботи Novatel Wireless MiFi 4510L становить 4 години, протягом яких він може забезпечувати доступом до інтернету до 5 різних пристроїв на швидкості до 3,1 Мбіт/с. Роутер обладнаний невеликим дисплеєм, що відображає тип мережі, кількість підключених пристроїв і рівень сигналу. Зарядка Novatel Wireless MiFi 4510L відбувається за допомогою USB, завдяки чому ви можете використовувати пристрій і одночасно заряджати його.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)