Номер оголошення 212836

Опис

Компанія «БРУКЛІН ГРУП» є одним з лідерів на ринку перевезень зернових і олійних культур, овочів, іншої сільгосппродукції, а також мінеральних добрив по всій території України. Наша компанія спеціалізується на наданні якісних транспортно-логістичних послуг. На базі компанії «БРУКЛІН ГРУП» створена платформа з понад 130 транспортними засобами зерновозами, автоцистернами, які щоденно надають послуги по доставці товару більш ніж 100 підприємствах України. Оперування такою кількістю транспортних засобів дозволяє запропонувати нашим клієнтам індивідуальні, конкурентні тарифи. Дана послуга допоможе Вам провести планування витрат незалежно від зміни тарифів на перевезення. Особливістю перевезення Вашого товару є безкоштовно надається нами сервіс контролю за рухом автомобіля. Відділ безпеки компанії «БРУКЛІН ГРУП» цілодобово стежить за переміщенням Вашого товару і в разі необхідності робить швидкий виїзд оперативної групи на місце втрати зв'язку з водієм. Дана послуга використовується при переміщенні вантажу по всій території України.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)