Регоплант - біозахисний біостимулятор рослин

Номер оголошення 294009

Опис

Препарат рекомендований до використання для передпосівної обробки насіння всіх сільськогосподарських культур, обробці рослин у період вегетації, а також для обприскування посівів газонних трав, інтродукції великих дерев, чагарників; застосовується в промисловому вирощуванні грибів, овочевих і ягідних культур, лісівництві і біотехнологіях.

Під дією стимулятора росту Регоплант відбувається прискорений поділ клітин, ризогенезу, розвиток симбиотической мікрофлори в кореневій системі, посилення фотосинтетичної активності та розвиток листкової поверхні, зниження фітотоксичної дії пестицидів. Регоплант має антимутагенний ефект, покращує якість вирощеної продукції, збільшує урожай. Препарат має яскраво виражене біозахисний і антипаразитарну дію.

Регоплант - біостимулятор рослин із серії композиційних препаратів, в основу дії якого покладено синергічний ефект взаємодії продуктів біотехнологічного культивування грибів - мікроміцетів з кореневої системи женьшеню і аверсектіна. До складу препарату входить біопрепарат з антипаразитарним дією. Збалансована композиція біологічно активних сполук - аналогів фітогормонів, амінокислот, жирних кислот, олигосахаридов, хітозану і мікроелементів, а також біозахистних з'єднань.

Клас токсичності. Препарат відповідно до ГОСТ 12.1.007-76 належить до нетоксичних речовин.

Умови зберігання. Препарат зберігають в упаковці виробника в сухому, темному приміщенні при температурах до 30° С.

Термін зберігання - 3 роки.

Спосіб застосування: Біостимулятор Регоплант застосовують у вигляді водного розчину в одній суміші з іншими препаратами, який готують в день використання. Його доза при внесенні на тонну насіння або на гектар посівів досить мала, тому важливо, щоб препарат був рівномірно розчинений в робочому розчині. Для цього воду з біостимулятором та іншими препаратами ретельно перемішують.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)