Шнекові навантажувачі

Номер оголошення 367170

Опис

Призначені для транспортування, навантаження й вивантаження зернових, олійних та інших технічних культур. Передбачена можливість плавної й швидкої зміни висоти розвантаження. Завантажувальні бункери – як з можливістю зміни висоти при нахилі шнека, може бути виготовлений за розмірами замовника, так і без регулювання. Привід легких моделей - вгорі, довгих і важких – внизу. В останньому випадку, можлива, на замовлення, розвантаження через торець. Маневрені і надійні навантажувачі. Замість завантажувального бункера, можливе виконання з решіткою на торці для забирання з буртів. Випускаємо два типорозміру труби: діаметр – 140 і 200 мм. Продуктивність до 70 т/год, довжини стандартні – 2,5; 5; 7,5 та 10 м. Можливі інші за попередньою домовленістю. Сприяємо організації доставки.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Херсону та Херсонської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)