Інтернет магазин Happy Child

Номер оголошення 396690

Опис

У Вас не вистачає часу, щоб ходити по магазинах, тоді приходьте до нас. Ми допоможемо Вам заощадити, підібравши для Вашого малюка тільки найкраще і необхідне.

Час. Ми знаємо, як багато домашніх справ лягає на ваші тендітні плечі. Часу на похід по магазинах майже не залишається. Купуючи в нашому інтернет - магазині Ви економите час, який зможете витратити на спілкування зі своїм малюком, адже дітям так важливо нашу увагу.

Приємні ціни. Ми є офіційними представниками виробників дитячого одягу і головних уборів, а тому наші ціни завжди нижчі, ніж в інших інтернет - магазинах.

Знижки, подарунки, конкурси. Щотижня ми пропонуємо Вам актуальний товар із значними знижками. Ми проводимо розіграші та конкурси серед наших постійних клієнтів і нікого не залишаємо без уваги.

Сайт: https://happy-child.com.ua/eshop/category/postelnye_prinadlezhnosti/

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)